Wie ben ik

Beeldend kunstenaar Annuska't Hart (1970). In haar kindertijd was ze zo veel mogelijk aan het kleuren, tekenen, knutselen. Ze heeft altijd de behoefte gehad om iets te maken met haar handen. Uitdrukking geven aan wat haar bezig hield. Daar ging ze vroeger als kind helemaal in op en dat is nu nog steeds zo. Het kunstenaarschap is haar leven.

Annuska is 25 juni 2017 afgestudeerd aan de Klassieke Kunstacademie in Groningen. Daar heeft ze alle technische kennis opgedaan die ze nodig heeft om tot een goed werk te komen.

Schilderen en beeldhouwen hebben allebei haar interesse, ze versterken elkaar in het hele ontwikkelingsproces.

Annuska werkt in haar schilderijen graag realistisch figuratief. Ze heeft een specialisatie in de techniek, soft-pastelkrijt. Met dit prachtige medium kan ze zich volledig uitdrukken en prachtige sferen overbrengen. Met een levendig resultaat in haar werken.

De beelden maakt ze van was en laat dat uiteindelijk gieten in brons. In de beelden zit veel expressie/ handschrift, dat roept een gevoel op. Gevoel en beweging is belangrijk bij haar beelden.

Kunstatelier Noes is de plek waar Annuska werkt en waar haar werk te zien en te koop is. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Zo kunt u haar ook aan het werk zien en bekijken hoe haar werk ontstaat.

 

Welkom!

20181222_124218.jpg